Over ons

Mensen achter

AGRA|BUSINESS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut viverra magna eget velit varius elementum.

Jeroen Saarloos

General Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut viverra magna eget velit varius elementum.

Perry Saarloos

HR Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut viverra magna eget velit varius elementum.

Joop Saarloos

PR

Jeroen Saarloos

21Jeroen: Is degene die de hobby site ‘trekkertrekker.nl’ heeft bedacht en opgericht in het jaar 2007. Tot op de dag van vandaag onderhoud hij elke dag nog vol enthousiasme deze site en zorgt hij elke dag voor (meerdere) reportages. Meer over de historie van de hobby site ‘trekkertrekker.nl is hier te vinden. Daarnaast is Jeroen de man achter de (product)foto’s en is de (eerste) piloot van de drone, waarmee zowel luchtfoto’s als luchtvideo’s gemaakt kunnen worden. Ook verzorgt hij het design van websites en visuele onderhoud van websites die in beheer zijn, advertenties, dvd hoezen etc. . Jeroen houdt ook de ‘social media’s’ bij als Twitter, Facebook en YouTube.

Perry Saarloos

3Perry: Perry is de man achter de welbekende en vele (product)video’s, hij is zowel de regisseur, cameraman als de man van de eind montage. Dus hij filmt én monteert de losse video fragmenten en audio tot één pakkende en vooral informatieve video, welke de gehele wereld over gaan via web of juist te zien zijn tijdens grote beurzen. Daarnaast is hij ook de meest technische man van ons, zo zit achter elke website welke wij in beheer hebben, een flinke reeds ingewikkelde codes welke hij samenstelt, daarnaast zit hij achter de nieuwste gadgets/ apps voor website en ontwikkelt hij zelf gadgets/ apps. Onderhoud van zowel computers als de servers, is ook aan hem over te laten. Ook maakt hij banners in diverse bestandsformaten.

Joop Saarloos

ljJoop: Door Joop zijn Jeroen en Perry geïnspireerd geraakt. Mede doordat hij 24 jaar lang bij (destijds) de grootste loonwerker van West- Brabant heeft gewerkt, loonbedrijf M. Verbeek te Steenbergen, en hij zo af en toe een foto maakte van diverse werkzaamheden. Helaas stopte dit loonbedrijf in 1999, en maakte hij een start bij Hitachi kranenbouw te Oosterhout, waar hij zowel kranen bouwde als 24/7 service op locatie verleende. Helaas kreeg hij tijdens zijn verblijf bij Hitachi tweemaal een klaplong en daar boven op nog eens een herseninfarct in korte tijd, waardoor hij ‘out- of- run’ is, ondanks dat mag hij van geluk spreken. Om Joop toch bij de hobby te betrekken doet hij voor een groot gedeelte de PR en maakt hij zo af en toe een plaatje in de polder.

Wij zullen u mail beantwoorden binnen 48-uur.

Bedankt! Thanks!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty