WebdesignWebsites

U bent aan het juiste adres!

U wilt een nieuwe website laten maken. Modern ontworpen en geschikt voor zowel desktop, laptop en mobiel. AGRA|BUSINESS webdesign is voor u de juiste keuze!

Responsive

Zichtbaar op alle devices.

Full responsive: betekent dat uw website altijd automatisch aangepast wordt voor alle soorten schermen, van mobiel tot desktop. Dus altijd de juiste leesbaarheid voor de gebruiker.

Seo

Snel gevonden!

U nieuwe website moet wel worden gevonden door Google en andere zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe website wordt geoptimaliseerd om goed “gevonden” te worden.

Cache

Bugatti onder de websites.

U en uw cliënten gaan niet wachten op een trage website daarom verlichten wij de server om er een ”Cacher” erop te zetten hierdoor wordt er een html5 bestand gegenereerd om uw website sneller te fuctioneren.

Werkwijze

Website op maat

Onze visie

Creeèren van moderne websites waarbij gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid centraal staan.

Keywords

Goede zoekwoorden gebruiken is de sleutel tot succes de meeste webdesigners gebruiken vaak verkeerde zoekwoorden waardoor ondernemers vaak niet te vinden zijn.

Onze aanpak

U heeft een template gekozen. Of u wilt een op maat gemaakte website.
Wij gaan uw wensen eerst in kaart brengen aan de hand van de gekozen template of op basis van een op maat gemaakte site.

Vervolgens gaan we een concept maken , zeg maar een website waarbij de look&feel al goed in beeld komt. Als deze concept-site voldoet aan uw wensen, gaan we verder met het invullen van het door u aangeleverd beeld- en tekstmateriaal en het fine-tunen van de website.

Social Media

Omdat wij zelf goed zijn ingespeeld op het social media gebeuren zoals; Twitter, Facebook én YouTube kunt u in de meeste gevallen uw onderneming laten groeien door social media te gebruiken, u wordt bekender door dat u video’s of foto’s van uw werk maakt, deze worden gedeeld en geliked waardoor deze bij nieuwe potentiële klanten kunnen komen.

Web Marketing

Haal alles uit uw website!

Ook om uw onderneming nóg bekender te maken op het internet kunnen wij een professionele promotie campange regelen een campagne op maat trekt de juiste bezoekers aan. Via nieuwsbrieven, social media en online advertenties schittert je website bovenaan in de zoekresultaten.

HMTL5 Banner

Een banner met impact!

Voor het verzorgen van een pakkende banner voor Google óf uw website is een uitdagende klus, om potentiële klanten te trekken in uw sector. Het gaat er niet om hoe u eigen aanbied maar wat u te bieden heeft, ook moet de banner strategies zijn want waarom zouden ze op uw banner klikken?

Extra Service

Meer voor minder.

Omdat niet alle ondernemers tijd hebben om hun website te onderhouden kunnen wij ook hiermee u van dienst zijn. Ook e-mail gekoppelen aan domein-naam, Google analytics bezoekersstatistieken, info/instructies bij opleveren site leveren wij gratis als dit nodig is.

Contact

Let’s create!

Vragen mag we hebben nog nooit iemand gebeten.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wij zullen u mail beantwoorden binnen 48-uur.

Bedankt! Thanks!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty